Inspiration

Hos LEDlight Danmark servicerer vi hver dag el-installatører og rådgivere i hele Norden med kundebesøg, lys og energiberegninger samt udvikling af specialdesignet LED-belysning med fokus på drift, økonomi og æstetik. Se vores arbejde her.

Inspiration

Der er god energi i Kolon Total Inventars nye domicil

Energieffektivisering er et stadigt større behov i private virksomheder. Og dynamisk belysning er vejen frem. Nu har den gode energi også fundet vej til Kolon Total Inventas nye domicil.

Dynamisk belysning skaber velvære og øget energieffektivitet

På Tølløse Skole blev de tekniske installationer opdateret med dynamisk belysning som led i renovering og energieffektivisering af folkeskolerne i Holbæk Kommune.

Energirenovering med Casambi trådløs lysstyring – uden kabeltræk

Med eksisterende fortrådning blev en række daginstitutioner i Holbæk Kommune energirenoveret, da intelligent og trådløs belysning fra Casambi giver mulighed for at montere direkte på eksisterende armaturer.

Bedre oplevelser med LED sportsbelysning

Når mørket falder på, er god og kraftig belysning afgørende for boldklubberne. Med finansiering fra Holbæk Kommunes Kultur- og Fritidssekretariat...

Lysrenovering førte til udskiftning af 1.000 armaturer

Arbejdsbelysning har en afgørende betydning for et sikkert og behageligt arbejdsmiljø i lager- og logistikhaller.

Grøn renovering af Lokaltogs stationer

Movia fik reduceret driftsomkostningerne med mere en 60 %, da de skiftede konventionel perronbelysning ud med energieffektive LED-armaturer.

Twilight belyser moderne kontordomicil

Twilight-serien skaber fornemmelsen af dagslys og er derfor blandt vores mest populære armaturer til kontorbelysning.

Æstetisk og energieffektiv LED-belysning i CPH Finger C

Ved udvidelsen af Finger C i Københavns Lufthavn, specialdesignede vi en løsning, der levede op til de komplekse krav til lysteknik og design.

DR valgte bæredygtig belysning

Som led i en større strategisk målsætning om at reducere energiforbruget i DR Byen, blev 3.000 lyspunkter optimeret med bæredygtig LED-belysning.

Sportskompleks i Holbæk belyses med LED

Ved byggeriet af den prisvindende Holbæk Sportsby, blev en stor og kompleks lysteknisk opgave, løst med specialdesignet lys til hver idrætsfacilitet.