Casambi lysstyring med belysningsscenarier med farve og lysstyrke direkte fra en mobiltelefon

Energirenovering med Casambi trådløs lysstyring – uden kabeltræk

Intelligent lysstyring er blevet en anerkendt og fast bestanddel af den intelligente bygning. Ved energirenovering af en række institutioner i Holbæk Kommune blev den intelligente belysning monteret direkte på eksisterende armaturer – hvilket er den helt store styrke ved intelligent og trådløs lysstyring fra Casambi.  

Casambi lysstyring via Bluetooth giver flere belysningsmuligheder
Med Casambi medfølger et trådløst lysstyringssystem, der danner et mesh-netværk mellem valgte armaturer via Bluetooth. Med pålidelig forbindelse igennem beton og stål har institutionspersonalet mulighed for at styre lyset direkte fra en smartphone, tablet eller afbryder. 

Casambi giver langt flere belysningsmuligheder. Udover automatisk og tidsstyret lysstyring samt selvregulerende lysstyring, der kan detektere bevægelse, får personalet mulighed for at opsætte belysningsscenarier med farve og belysningsstyrke.
 
Se produkter fra Casambi her

Grønt strømforbrug med minimal installationstid
Energirenoveringen med trådløs lysstyring blev projekteret af LEDlight Danmark og udført i samarbejde med lokale el-installatører. En-til-en udskiftning af armaturer, helt uden træk af kabler, giver en kraftig reduktion af installationstiden og gør lysrenovering med Casambi særdeles omkostningseffektiv. Hos LEDlight Danmark vurderer vi, at Casambi placerer sig mellem enkle løsninger til private segmenter og de mest avancerede systemer. Casambi er ideelt til mange forskelligartede miljøer, fx opgange og kældre i etageejendomme og passer godt til el-opgaver, hvor der er behov for at bevare eksisterende armaturer.

Kontakt os for at komme godt i gang med Casambi trådløs lysstyring


LEDlight Danmark A/S
er i dag leverandør til mere end 1.000 elinstallatører og rådgivere i hele norden, som dagligt gør brug af vores ekspertise og service.

Martin Jespersen
SALGSCHEF/PARTNER

MAJE@LEDLIGHTDANMARK.DK
+45 61436600