Stort lagerrum med 80W VALETTA indendørs industriarmatur høj effektivitet og hurtig installation energibesparelse på 50 %

Lysrenovering førte til udskiftning af 1.000 armaturer

Arbejdsbelysning har en afgørende betydning for et sikkert og behageligt arbejdsmiljø i lager- og logistikhaller. Derfor skiftede et af de førende logistikcentre deres konventionelle lysstofrør ud med LED-belysning.

Ved lysrenovering hos et af Danmarks førende logistikcentre blev der lagt særlig vægt på, at lysstyrken skulle fordobles for at forbedre arbejdsmiljøet og minimere risikoen for arbejdsulykker ved blandt andet truckkørsel. Derudover skulle den nye belysning være med til at reducere energiforbruget.

Fra lysstofrør til LED

Projektet blev leveret som en totalentreprise, hvor vi stod for både levering og opsætning. De 1.000 konventionelle lysstofrør (3x58W) blev udskiftet med LED-armaturer af typen 80W VALETTA, som er et indendørs industriarmatur beregnet til høj effektivitet og hurtig installation. Resultatet af udskiftningen blev en fordobling af lysstyrken samt en besparelse på 50 %.

Montagevenlige LED-armaturer

Den store fordel ved at skifte til VALETTA-armaturer er, at installationstiden og tilbagebetalingstiden minimeres. VALETTA-armaturer egner sig særdeles godt til udskiftningsopgaver, da de kan leveres i samme dimensioner som de eksisterende armaturer.

Vil du høre mere om vores LED-løsninger til indendørs industribelysning, så er du velkommen til at kontakte os her.