Banebelysning med trådløse LED HAWK armaturer og leve op til DBU’s krav om en belysningsstyrke på 125 lux

Bedre oplevelser med LED sportsbelysning

Når mørket falder på, er god og kraftig belysning afgørende for boldklubberne. Med finansiering fra Holbæk Kommunes Kultur- og Fritidssekretariat fik Undløse Boldklub renoveret deres banebelysning med trådløse LED-armaturer.

Holbæk Kommune havde et klart ønske om at forbedre lysforholdene på Undløse Boldklubs træningsbaner, så flere fik lyst til at deltage i fodboldklubbens aftentræning. Derudover skulle den nye banebelysning reducere lysforurening og leve op til DBU’s krav om en belysningsstyrke på 125 lux.

Bedre sportsbelysning med færre armaturer

Fordelt på to 11-mandsbaner blev der opsat 18 stk. 1200W trådløst styrede HAWK-armaturer på 6 master, som erstattede 26 stk. 1200W. Med trådløse relæer og tryk blev resultatet en klart forbedret sports- og brugeroplevelse, der gjorde det mere enkelt for brugerne at tænde og slukke lyset efter behov.

HAWK reducerer installationstiden

HAWK-armaturet er produceret i aluminium og reducerer installationstiden med sin laserteknologi. Laseren anvendes til de beregnede aiming points, som er med i vores beregning. Armaturet leveres med DC box, så drivers kan installeres godt og sikkert i bunden af masten. Dette gør vedligehold nemt. HAWK-armaturer er ideelle til udendørs sportsbelysning, der kræver høj effektivitet og lystekniske krav. Se flere fordele ved HAWK-armaturet lige her.