Dynamisk LED belysning skole undervisning , gangarealer  sensorer, der er sat til 300 lux og følger udefrakommende lys

Dynamisk belysning skaber velvære og øget energieffektivitet

Dynamisk belysning er mange ting. Helt konkret handler det om kodning af LEDbaseret belysningsprodukter, så lyset følger forudindstillede programmer, der er udarbejdet i forhold til forskellige situationer og miljøer. Døgnrytmelys er den programmering, der giver langt de fleste gavnlige effekter, og den mærkbare energibesparelse opnås, når dagslyset udnyttes, og der skrues ned for LED-belysningen, i det behovet er mindre.

Udskiftning af 800 armaturer på Tølløse Skole
I samarbejde med SIF gruppen udskiftede LEDLight Danmark omkring 800 armaturer til dynamisk belysning i klasseværelser, gangarealer og fællesrum på Tølløse Skole.  Den dynamiske belysning blev sat til netop at følge døgnrytmen, og armaturernes indbyggede sensorer, der er sat til 300 lux og følger udefrakommende lys, sikrer at belysningen konstant ligger på 300 lux. I de enkelte rum kan lysstyrke og kelvingrader styres på et enkelt touch display - uden brug af hverken ledning eller batteri.

Se vores udvalg af dynamisk belysning med den nyeste sensor- og driverteknologi

Dynamisk LEDlys forbedrer arbejdsmiljø og skaber velvære
Dynamisk belysning har stor betydning for arbejdsmiljøet. F.eks på industrielle arbejdspladser og kontormiljøer, hvor der mangler naturligt dagslys, bidrager belysningen til en følelse af velvære. 

I hospitalsverdenen og på plejehjem skaber lyset trivsel og regelmæssig døgnrytme for beboere, patienter og personale, og også på skoler og uddannelsesinstitutioner har lyset en positiv indvirkning ift. øget fokus og forbedret koncentration hos eleverne.

Kontakt os for at komme godt i gang med dynamisk lysstyring


LEDlight Danmark A/S
er i dag leverandør til mere end 1.000 elinstallatører og rådgivere i hele norden, som dagligt gør brug af vores ekspertise og service.

Morten Bitsch
CEO/Founder

Mobj@LEDLIGHTDANMARK.DK
+45 2395 6224