Ny banebelysning til allsvenskan ligaen

⚽ UEFA stadium infrastructure regulations 2018, kategori 4 ⚽

Ny banebelysning med 148 stk. 1200W Absalon til allsvenskan ligaen.


💡 Vi er stolte over at annoncere, at LEDlight Danmark har leveret den ultimative belysningsløsning til påskbergsvallen stadium, hjemsted for varbergs bois der spiller i den svenske fodboldliga, allsvenskan.

🪄 Efter opfyldelse af UEFA Stadium infrastructure regulations 2018, kategori 4-kravene har vi været med til at opgradere belysningen på dette flotte stadion.

Påskbergsvallen stadium er blevet udstyret med vores avancerede stadionbelysning, armaturet ABSALON i 1200W 💡.

Dette betyder, at stadion nu opfylder strenge standarder for belysning inden for sportsverdenen og er klar til at levere en enestående oplevelse for både spillere og tilskuere.

Vores banebelysning tilbyder ekstraordinær lyskvalitet, der forbedrer synligheden på banen og skaber den perfekte atmosfære til enhver kamp. Udover det visuelle aspekt er vores løsning også yderst energieffektiv, hvilket bidrager til at reducere driftsomkostningerne og minimere miljøpåvirkningen.

Med LEDlight Danmarks stadionbelysning er påskbergsvallen stadium nu klar til at imponere fodboldfans over hele verden og skabe uforglemmelige øjeblikke på banen.

Vi takker holdet bag projektet for deres tillid til vores ekspertise og ser frem til at se stadion i aktion under de gode fodboldkampe i allsvenskan.