Industriarmatur fra Valetta lavt energiforbrug og lav blænding Indbyggede sensorer reagerer på udefrakommende lys og sikrer, at lysstyrken er konstant

Der er god energi i Kolon Total Inventars nye domicil

Kolon Total Inventar skulle have nyt domicil. 3.500 m2 med intelligente løsninger til helt særlige behov. LEDLight Danmark stod for totalentreprisen med levering og opsætning i samarbejde med el-installatør Niels Viggo Nielsen & Søn A/S.

Projektering på tegnebrættet
Domicilet var en nyopførelse, så projekteringsfasen måtte tage udgangspunkt i tegninger og gode, grundige snakke. Og selv om det naturligvis havde sine begrænsninger, at besigtigelse af stedet ikke var mulig, kunne el-installatøren trække på LEDLight Danmarks omfattende viden om bl.a. lux-værdier og specifikke jævnheder i særlige områder.

Lav blænding - og blændende flot
Kolon Total Inventar havde helt særlige krav til belysningen i produktionshallen: 350 lux, god jævnhed og lav blænding. Jævnhed og lav blænding har nemlig afgørende betydning for sikkerheden, når maskiner kører fra dagslys ind i hallen og omvendt.  Den sikrer simpelthen, at chaufføren ikke bliver blændet.

Valget af armatur faldt på et 80 W, 12000 lm industriarmatur fra Valetta-serien. Et armatur, der netop er kendt for sit effektive energiforbrug og lave blænding – og står blændende flot til hallens rå, rustikke arkitektur. Indbyggede sensorer reagerer på udefrakommende lys og sikrer, at lysstyrken konstant ligger på 350 lux. Og Valetta-armaturet er desuden gennemfortrådet med 5-polet trykterminaler, som sikrer en simpel videresløjfning af installationen - og dermed sparer tid.

Praktik og æstetik, tak
Alle gang- og kontorarealer blev udsmykket med det elegante designarmatur Twilight 450 cm med integreret Dali/push drive. Dali reagerer via sensorer på udefrakommende lys og sørger for en ensartet og behagelig lysstyrke de steder, hvor her ikke er naturligt dagslys. Det gør underværker for arbejdsmiljø og trivsel - og gør det sjovere at gå på arbejde.

Kontakt os hvis du vil vide mere om projektet eller ønsker dynamisk lysstyring i din virksomhed.


LEDlight Danmark A/S
er i dag leverandør til mere end 1.000 elinstallatører og rådgivere i hele norden, som dagligt gør brug af vores ekspertise og service.

Morten Bitsch
CEO/Founder

Mobj@LEDLIGHTDANMARK.DK
+45 2395 6224