Pressemeddelelse

LEDlight Danmark A/S og eco2LIGHT A/S tager nu et afgørende skridt mod en ledende position på markedet ved at samle hele den industrielle LED belysning under brandet LLD.

Med virkning fra 15. august 2022 bliver LEDlight Danmark en markant spiller for LED belysning til el-installatører i hele Danmark og Norge.
LEDlight Danmark overtager medarbejdere og aktiviteter fra eco2LIGHT indenfor grossist salg af professionel LED belysning til el-installatører.
eco2LIGHT vil forsat være beliggende i Aalborg og forblive leverandør med B2B salg i specialløsninger af intelligent- og smart-belysning samt dekorationsbelysning i et varesortiment, som ligger udenfor LEDlight Danmark’s normale varesortiment.
”Samlingen af eco2LIGHT og LEDlight Danmark er helt oplagt, da begge ejer-koncerner er styret af kompetencer og godt købmandskab”, lyder det fra Peter Balling, CEO i eco2LIGHT A/S og kommende bestyrelsesmedlem i LEDlight Danmark A/S. ”Matchet mellem vores aktiviteter i LED-branchen er perfekt både i ambitioner, mentalitet, kultur og produktlinjer, som udgør et fantastisk fundament for den fremtidige vækst”, fortsætter han. 
Samlingen er et strategisk træk, for at blive landsdækkende, men også ud fra, at det kræver en høj volumen og et stabilt flow, for at sikre en effektiv organisation, der kan håndtere de komplekse LED løsninger til kunderne. Med den fælles tilgang opnår man en optimal antal af kontrakter med installatørerne, hvori det er muligt at både udvikle og konsolidere de eksisterende kompetencer. 
”Der foregår en generel konsolidering i LED markedet, som vi forudser, kommer til at blive mere udtalt indenfor professionel LED til installatørerne over de kommende år,” udtaler Morten Bitsch, CEO i LEDlight Danmark A/S, og fortsætter: ”Så når vi står i en situation, hvor begge selskaber er dygtige, i hver sin geografi, ens i kultur og man kan finde fælles fodslag, er det en oplagt chance for at sikre os begge en ledende position i markedet. Når vi konsoliderer ejerskab og brand under én fane, giver det en muskel, som tillader os at tænke nogle rigtig interessante tanker for den fremtidige vækst og udvikling”. 

Fremtiden ser lys ud 

Ved at sikre en fælles landsdækkende LED belysningsleverandør til El-installatører, med beliggenhed i Aalborg, Herning og Holbæk, har vi medarbejdere fordelt i hele Danmark. Det gør os nemt tilgængelig for alle kunder. 
Morten Bitsch siger, ”Vore kunder rundt i hele Danmark, vil derfor stadig møde vore vanlige sælgere, som de har handlet med de sidste mange år. Det gælder både, når de møder op i alle vore afdelinger, på telefon eller besøger vores webshop”
”Ved at samle, indtager vi en stærk position i markedet. Vi ser derfor frem til at bringe de synergier i spil, der skal være med til at videreudvikle forretningen,” udtaler Kelvin V. Thelin, bestyrelsesformand i LEDlight Danmark A/S.
Den samlede administration, marketing og hovedlager, vil fremadrettet være beliggende på Rørvangsvej 43A 4300 Holbæk, på LLD’s eksisterende beliggenhed.
”I både LEDlight Danmark og eco2LIGHT ser alle frem til og glæder os over, det nye samarbejde med nye kollegaer. Alle glæder sig til den kæmpe positive fremtidige vækstrejse, som hele den nye organisation skal på sammen ”siger Charlotte Balling, HR, Partner og ansvarlig for Bæredygtige tiltag i eco2LIGHT.
Jesper Madsen, CTO og Partner i eco2LIGHT, fortæller: ”Vi skal drive vores forretning, som vi gjorde i går, med de ændringer der skal til, for at gøre det bedre sammen. Med kunden i centrum skal det være simpelt at handle med os, hvor kunden nu kun skal forholde sig til én leverandør”
Wei Wei Li, Indkøbschef og Partner i LEDlight Danmark, udtaler: ”Med vores nuværende størrelse er vi blevet endnu mere markante på det danske marked. Vores indkøbsmuligheder bliver også markant bedre, hvilket i sidste ende, vil gavne vores kunder”
Som leverandør til installatørerne, byder vi stadig vore kunder velkommen til Fremtidens Belysning, hvor Lys, Loyalitet og Levering til tiden, er nøgleord i beskrivelsen af vor virksomhed.
Med en ingeniørmæssig og el teknisk tilgang til vore produkter, har vi nu igennem 12 år, indhentet, testet og undersøgt teknologien ned i mindste detalje, hvorfor vi også kan tilbyde branchens bedste LED produkter.
Med nogle af verdens førende og største fabrikker i ryggen, og med et samarbejde med landets førende installatører, er vi altid på tåspidserne i forhold til udviklingen og kan garantere de bedste kundetilpassede LED løsninger – hver gang!
Som leverandør, har vi stort fokus på etisk ansvarlighed, grøn vækst og bæredygtige produkter.
Vi ser frem til at byde, såvel nye som gamle, kunder velkommen.

Kontaktpersoner:
LEDlight Danmark A/S - Morten Bitch, 23956224, mobj@lld.dk 
eco2LIGHT A/S - Peter Balling, 25100100, pba@eco2light.dk

Find kontaktoplysninger på vores medarbejdere: