Twilight belyser moderne kontordomicil

Undersøgelser viser, at lys har en afgørende betydning for vores arbejdseffektivitet og arbejdsmiljø*. Twilight-serien skaber fornemmelsen af dagslys og er derfor blandt vores mest populære armaturer til kontorbelysning.

DanaWeb er en af Danmarks største webbureauer og leverandører af webdesign, hosting og markedsføring. Ved opførelsen af deres nye kontordomicil i Ballerup, var der fokus på at skabe et sundt og behageligt arbejdsmiljø for de godt 130 medarbejdere – blandt andet ved at investere i LED-kontorbelysning.

Populært armatur til indendørs belysning

Hos LEDLight Danmark, foretog vi lysberegninger i forhold til lysbehovet i den over 3.000 m² store kontorbygning. Resultatet blev, at vi installerede 220 stk. ø60 Twilight-armaturer, der er et populært indendørs designarmatur. Twilight blev valgt i samarbejde med Xela-Consult og Elfirmaet Hjortskov & Jensen, da løsningen lever op til både design og lysbehov. Lyset fra Twilight giver fornemmelsen af dagslys i lokalet, hvilket er ideelt for at skabe et behageligt arbejdsmiljø.

Et armatur til belysning af flere forskellige miljøer

Twilight-serien er et af vores mest populære armaturer på lager. Designet er stilrent og armaturet kan både stå alene eller i klynger, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder. Twilight fås desuden i flere størrelser (350-450-600-900 mm), og armaturet kan derfor anvendes til indendørs belysning af alt fra kontormiljøer som hos DanaWeb og til belysning af større arealer som i City2 i Høje Taastrup og det nye sundhedscenter i Holbæk Sportsby.

I Holbæk sportsby har de desuden fået en Casambi-løsning, der automatisk danner et trådløst mesh-netværk, og hvor lyset kan styres via smartphones, tablets eller tryk.

Casambi giver blandt andet mulighed for at:
  • Dæmpe lyset op/ned
  • Oprette forskellige scener
  • Oprette tidsstyrede funktioner
  • Styre lys via sol op / sol ned
Du kan læse mere om Twilight-serien her eller i vores webshop.