Bedre oplevelser med LED sportsbelysning

Når mørket falder på, er god og kraftig belysning afgørende for boldklubberne. Med finansiering fra Holbæk Kommunes Kultur- og Fritidssekretariat fik Undløse Boldklub renoveret deres banebelysning med trådløse LED-armaturer.

Holbæk Kommune havde et klart ønske om at forbedre lysforholdene på Undløse Boldklubs træningsbaner, så flere fik lyst til at deltage i fodboldklubbens aftentræning. Derudover skulle den nye banebelysning reducere lysforurening og leve op til DBU’s krav om en belysningsstyrke på 125 lux.

Bedre sportsbelysning med færre armaturer

Fordelt på to 11-mandsbaner blev der opsat 18 stk. 1200W trådløst styrede HAWK-armaturer på 6 master, som erstattede 26 stk. 1200W. Med trådløse relæer og tryk blev resultatet en klart forbedret sports- og brugeroplevelse, der gjorde det mere enkelt for brugerne at tænde og slukke lyset efter behov.

HAWK reducerer installationstiden

HAWK-armaturet er produceret i aluminium og reducerer installationstiden med sin laserteknologi. Laseren anvendes til de beregnede aiming points, som er med i vores beregning. Armaturet leveres med DC box, så drivers kan installeres godt og sikkert i bunden af masten. Dette gør vedligehold nemt. HAWK-armaturer er ideelle til udendørs sportsbelysning, der kræver høj effektivitet og lystekniske krav. Se flere fordele ved HAWK-armaturet lige her.